Fotograaf Dalfsen en omgeving | reclame
52249
page-template-default,page,page-id-52249,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll

Reclame fotografie Dalfsen

  • Gerechten en drankjes
  • Bedrijfs/reclame fotografie

 

Gerechten en drankjes

Beelden die sfeer, beleving en smaak geven

 

Jullie hebben nieuwe gerechten of drankjes die jullie willen laten zien op de menu kaart, social media of website. Het is ons doel dat het beeld alles omvat, sfeer, beleving en smaak. Van te voren bespreken we ideeën en mogelijkheden zodat we gelijk aan de slag kunnen als we gaan shooten. Terwijl jullie met al jullie liefde en passie het eten bereiden, laten wij het gerecht er zo aantrekkelijk mogelijk op beeld uitzien. 

– Kosten €35,- per foto excl. BTW

 

 

Bedrijfs/Reclame fotografie

Laat jouw product(en) of dienst(en) zien

 

We bespreken wat je wilt bereiken met jouw product/dienst en we denken graag mee over een optimale presentatie voor jouw doelgroep. Ik zorg dat de beelden 100% matchen bij jouw huisstijl. Reclamefotografie uit zich in kwalitatieve foto’s die bij jouw product en boodschap passen. Alles wordt in scene gezet zodat alles er perfect uit ziet. Het versterkt de indentiteit van jouw bedrijf.  We denken graag met je mee over een optimale presentatie voor jouw doelgroep.

 

– Kosten op aanvraag berekend